Referenties

Alliance Healthcare

Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes.
Antalis

Antalis

Antalis is de grootste Europese distributeur van papier, producten voor visuele communicatie en verpakkingsoplossingen voor professionals. Onze doelstellingen en strategie stemmen we graag af op uw wensen. Het is ons streven u te bieden wat u wilt, waar en wanneer u dat wilt - snel, betrouwbaar en met zorg. Kom meer te weten over onze initiatieven in Nederland en op internationaal niveau. Just ask Antalis
Axell Logistics

Axell Logistics

Axell Logistics maakt onderdeel uit van de Axell Group met vestigingen in Nederland en Polen en is actief in de logistiek. Axell Logistics in Nederland opereert vanuit de locaties Diessen en Etten-Leur. De medewerkers zijn dagelijks betrokken bij het bieden van een totaalpakket aan logistieke oplossingen. Opslag, overslag, Value Added Logistics en nationaal- en internationaal transport zijn de hoofdactiviteiten van Axell Logistics.
Beter Bed

Beter Bed

Sinds de oprichting begin jaren 80, kenmerkt Beter Bed zich door een zeer uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment en kwaliteitsproducten met een value for money; scherpe prijzen en verregaande service. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider op het gebied van slaapkamer en aanverwante artikelen. Beter Bed onderscheidt zich in de markt door als dé persoonlijke specialist in het slaapkamerdomein zowel de rust- als slaapbeleving te claimen.
Bidfood

Bidfood

Horeca groothandel voor foodprofessionals. Bidfood is dé online groothandel voor horeca en totaalleverancier in de foodservice markt. Van restaurant tot cafetaria en van hotel tot sportkantine en de institutionele zorg: voor iedere foodprofessional hebben wij een passend aanbod. Eenvoudig online besteld en tot in de keuken bezorgd.
Blokker

Blokker

Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen & Tuin. Met onze 16 winkelformules in 12 landen, bijna 26.000 medewerkers en 436 franchisevestigingen hebben wij in het boekjaar 2012/13 een jaaromzet van € 2,6 miljard gerealiseerd. Tot ons bedrijf behoren de huishoudwinkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Casa, Xenos, Big Bazar en Budg€t, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Tuincentrum Overvecht, Diervoordeel en de woonwinkel Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. De belangrijkste markten zijn Nederland, België, Frankrijk en Duitsland
BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

CRH Bouwmaterialen is marktleider in de bouwmate-rialenhandel binnen Nederland. In Nederland zijn wij met ruim 85 vestigingen actief onder elf aansprekende merk-namen: Bakker Nijboer, BBN, DeBoo, Erven Feenstra, BMN, Stoel Van Klaveren, Timo.nl, Van Neerbos, Wijck's. Van Buren en NVB Ubbens.
Bosch Rexroth

Bosch Rexroth

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company. Bosch Rexroth is one of the world’s leading specialists in the field of drive and control technologies. Under the Rexroth brand name, the company supplies more than 500,000 customers with tailored solutions for driving, controlling, and moving. Bosch Rexroth is a partner for Mobile Applications, Machinery Applications and Engineering, Factory Automation and Renewable Energies. The company provides customized solutions tailored to the needs and specifications of each individual market.
Bruna

Bruna

Bruna is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 375 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimedia producten. In deze branche is Bruna marktleider. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. Naast de winkelketen biedt Bruna alle Nederlandse boeken, alle Engelstalige toptitels, Bladcadeau, Cadeaubox en Fotoproducten aan via onze website met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder bezorgkosten in iedere Bruna winkel worden opgehaald.
CEVA Logistics

CEVA Logistics

CEVA Logistics makes business flow. As one of the world’s leading non-asset- based supply chain management companies, we design and implement industry-leading solutions in both freight management and contract logistics. Over 42,000 dedicated employees, working in 17 regional clusters around the globe, deliver operational excellence - to provide viable answers to the most challenging supply chain questions. CEVA applies its renowned operational expertise to provide best-in-class services across its integrated worldwide network, where our focus is equally on general business and the specialist needs of the automotive, consumer & retail, energy, healthcare, industrial and technology sectors.
Concorp

Concorp

In de nationale en internationale zoetwarenmarkt is Concorp geen onbekende. Met sterke merken, opvallende en smaakvolle concepten onderscheidt Concorp zich nadrukkelijk ten opzichte van andere zoetwarenspecialisten. Dankzij innovatie, lef, flexibiliteit en professionaliteit groeit het aandeel van Concorp gestaag in de zoetwarenmarkt.
Corbion

Corbion

Corbion is de wereldwijde marktleider op het gebied van melkzuur en melkzuurderivaten en een vooraanstaand leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmixen, mineralen, vitamines en uit algen gewonnen ingrediënten. Onze oplossingen voegen onderscheidende functionaliteiten toe aan producten in markten zoals voeding, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging, diervoeding, geneesmiddelen, medische implantaten en bioplastics. Met een wereldwijd netwerk van productielocaties, verkoopkantoren en -agenten in meer dan 100 landen, staat Corbion zowel bekend om kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid als om de informele en collegiale bedrijfscultuur.
Cordaan

Cordaan

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. We richten ons op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Wij bieden ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Havengebouw aan De Ruyterkade 7 vlak achter het Centraal Station.
Danone Nederland BV

Danone Nederland BV

Danone Nederland is onderdeel van de Groupe Danone. De Groupe Danone is met sterke A-merken als Danone, LU en Evian, één van ’s werelds meest toonaangevende ondernemingen in de voedingsmiddelenindustrie, metactiviteiten in meer dan 150 landen en een uitgekiend management development beleid.
Datwyler

Datwyler

By delivering innovative solutions and the best Swiss quality, the Datwyler Group has established itself in many market segments as the development partner of choice for industrial enterprises. For 100 years, Datwyler Group companies have stood for leading materials expertise and comprehensive process know-how. As a focused industrial component supplier, we operate worldwide with focus on serving the needs of the health care, automotive, civil Engineering and consumer goods industries. As high-Service-Distributor we supply the manufacturing industry with electrical components. Being a innovative component supplier, Datwyler is benefiting from a fundamental trend in the manufacturing industry. As our customers concentrate on their core competencies, they are increasingly outsourcing value-added activities to suppliers, while decreasing the number of suppliers to reduce complexity. In the interests of our customers, employees and shareholders, we are ready and eager to seize this opportunity for sustain profitable growth.
De Bijenkorf

De Bijenkorf

De Bijenkorf was tot 1999 onderdeel van het concern KBB, met onder andere HEMA als dochteronderneming. In 1999 fuseerde KBB met Vendex International, de moedermaatschappij van onder meer V&D. De onderneming Vendex KBB werd in 2004 overgenomen door een consortium van investeerders, en werd daarna hernoemd naar Maxeda. Sinds begin 2011 is de Bijenkorf onderdeel van Selfridges Group Limited, een dochteronderneming van het in Canada gevestigde Wittington Investments Ltd.
De Kweker

De Kweker

De Kweker is een groothandel in levensmiddelen met vestigingen in Amsterdam, Purmerend, Wervershoof en Texel. In een combinatie van zelfbedienings- en bezorggroothandels biedt De Kweker, een bijna 45 jaren bestaand familiebedrijf, een totaal assortiment voor uitsluitend professionele ondernemers in horeca, food-retail en foodservice. Hierbij kenmerkt De Kweker zich door de veelzijdigheid aan producten, een goede service en een prettige werksfeer.
DHL BE

DHL BE

Als ’s wereld grootste logistiekspecialist bieden we een uitgebreid dienstenpakket dat gestoeld is op onze mondiale reikwijdte en onze lokale kennis om waarde toe te voegen aan uw supply chain. Vanaf het eerste advies en ontwerp totdat de laatste stap van de aflevering en de retouren logistiek bieden we op maat gemaakte supply chain-oplossingen voor alle sectoren.
DHL Express

DHL Express

DHL is wereldleider voor internationale expresleveringen, zowel over land als in de lucht. Het bedrijf is ook de nummer 1 voor oceaanvrachten en contractlogistiek. DHL biedt een volledig palet aangepaste oplossingen - van het expres leveren van documenten tot supply chain management.
Interim Logistics gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close