Referenties

ELHO

ELHO

Elho is een groeiend en zeer succesvol familie bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof potten en aanverwante producten. Ieder jaar introduceert Elho minimaal 20 nieuwe producten op de markt. De producten zijn voorzien van nieuwe vormen en trendy kleuren en zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal geschikt voor iedere tuin, terras, balkon en interieur.
Eurovet Animal Health BV

Eurovet Animal Health BV

Eurovet Animal Health houdt zich bezig met de ontwikkeling, registratie, productie, marketing en verkoop van onderscheidende diergeneesmiddelen die een belangrijke meerwaarde hebben voor het welzijn van dier en mens. Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van eigen verkooporganisaties en partners. Wij streven naar herkenbaarheid bij onze klanten en medewerkers door een open, eerlijke en gedreven handelwijze, en danken ons onderscheidend vermogen aan onze voortdurende aandacht voor wederzijdse belangen. Dankzij deze benaderingswijze zijn wij uitgegroeid tot het grootste veterinair-farmaceutisch bedrijf in Nederlands eigendom.
Farm Frites

Farm Frites

Familiebedrijf Farm Frites is producent van frites en aardappelproducten en bedient wereldwijd haar foodservice en out of home klanten.
Fetim

Fetim

Fetim Group is een internationaal opererend Nederlands bedrijf en producent van bouwmaterialen en woningdecoratie. Het hoofdkantoor zetelt in Amsterdam.
Flores Natural Cosmetics

Flores Natural Cosmetics

Flores ontwikkelt en produceert vanaf 1992 innovatieve cosmetische producten en medical devices voor zowel high-end luxemerken als betaalbare retail producten met respect voor natuur en gezondheid. Hierdoor heeft Flores zeer waardevolle kennis van de markt. Flores heeft alle disciplines in eigen huis om uw product een succes te maken. Onze specialisten op het gebied marketing, design, R&D, logistiek en productie transformeren uw idee tot een succesvol product.
Floriway

Floriway

De transportbedrijven De Winter, Van Marrewijk (Wematrans) en Van Zaal worden ondergebracht in een nieuwe zelfstandige onderneming met de naam Floriway.Floriway gaat logistieke diensten leveren voor sierteeltproducten.
Interstream Barging

Interstream Barging

Door haar positie op de binnentankvaartmarkt is Interstream Barging in staat om een goede commerciƫle exploitatie te bieden aan eigenaren van dubbelwandige nieuwe schepen, maar ook aan bestaande enkelwandige schepen. De laatstgenoemde categorie is in de visie van Interstream Barging nog jarenlang goed inzetbaar op een groot aantal trajecten. In 2010 bestaat de vloot van Interstream Barging uit ca. 100 schepen met een totale scheepscapaciteit van 338.000 ton, variƫrend in grootte van 720 tot 8600 ton. De vloot is onderverdeeld in zowel dubbel- als enkelwandige eenheden, met zowel 'mild steel', gecoate als roestvaststalen tanks. In de komende jaren zal een verdere transformatie plaatsvinden waarbij voornamelijk dubbelwandige schepen aan de vloot zullen worden toegevoegd.
KLM

KLM

KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) is een wereldwijd opererende Nederlandse luchtvaartmaatschappij. KLM werkt sinds een fusie in 2004 nauw samen met Air France, onder de holding AIR FRANCE KLM. In omzet is de AIR FRANCE KLM Groep de grootste luchtvaartcombinatie ter wereld en staat op de tweede plaats in het luchtvervoer.
Kuehne & Nagel

Kuehne & Nagel

Kuehne + Nagel International AG is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener. Kuehne + Nagel biedt alle transportmodaliteiten van internationale verscheping ā€“ over zee, door de lucht en over land - en beheert wereldwijd meer dan 10 miljoen vierkante meter aan opslagruimte.
Kverneland

Kverneland

Kverneland Group is een toonaangevend internationaal bedrijf dat landbouwmachines en -diensten ontwikkelt, produceert en distribueert evenals implementaties, elektronische oplossingen en digitale diensten.
Interim Logistics gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close